Terugroepactie Primagaz Primavera

www.topstallingen.nl logo stalling

gasfles composiet kunststof primagaz primavera 6 kg

Kunststof Primagaz Primavera 6 kg.

Composiet (kunststof) gasflessen van de type Primavera 6 kg en 10 kg zijn onderdeel van een terugroepactie. Gasflessen van dit type werden al sinds 2013 niet meer actief verkocht door Primagaz, maar ze zijn nog wel in omloop.

Brandgevaarlijk
Naar aanleiding van een aantal incidenten in het buitenland heeft de toezichthouder Inspectie Leefomgeving & Transport (ILT) van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat besloten deze gasflessen actief uit de markt te laten halen. Heeft u een gasfles van het type Primavera 6 of 10, dan kunt u deze omruilen bij uw Primagaz-dealer. U vindt de dealers op de dealerlocator.

U kunt de Primavera 6 kg omruilen voor een (zie foto bovenaan) EasyBlue PLUS (6 kg) en de Primavera 10 kg voor de EasyBlue XL (9,5 kg). De actie is exclusief de kosten van de gasvulling. Aan het omruilen zijn voor de particulier geen kosten verbonden.

De kunststof gasfles is een waarborgfles (geen statiegeld). Hierbij worden op de betaalde waarborg onderhoudsjaren in rekening gebracht. Om op de restwaarde van minimaal € 10 aanspraak te kunnen maken, wil Primagaz dat u het aankoopbewijs overlegt bij uw dealer. Na aftekening stuurt u dat bewijs dan aan Primagaz toe, onder vermelding van uw bankrekeningnummer. Primagaz verrekent het restbedrag dan.

gasfles composiet kunststof primagaz primavera 10 kg

Kunststof gasfles Primavera 10 kg.

Primagaz Nederland
Boreelplein 40
Antwoordnummer 229
7400 VB DEVENTER
Met vragen kunt u per e-mail contact opnemen met de klantenservice info@primagaz.nl